Uitgelicht

Leuke reactie van een klant

Onze dochter heeft een prismabril bij jullie aangemeten gekregen.
Voordat zij de bril kreeg had zij last van een grote verscheidenheid aan ongrijpbare klachten, zoals concentratieproblemen, hoofdpijn, niet mee kunnen komen op school, frustratie en emotionele uitbarstingen.

Inmiddels is haar situatie enorm veranderd. Ze is ontspannen en rustig, heeft geen hoofdpijn meer en kan zich veel beter concentreren. Heeft ineens een grote interesse in lezen gekregen. Er zijn geen emotionele uitbarstingen meer uit frustratie. Ze komt goed mee op school, is goed op niveau. Daar waar ze vorig jaar met de Cito-toetsen ( taal en rekenen) op D-niveau scoorde, scoort ze nu A-niveau. Een wereld van verschil dus!

Scoort een 8 voor rekenen, terwijl dit vorig jaar een 5 was. Zelf geeft ze ook aan nu de cijfers en letters goed te kunnen zien. Tussen de lijntjes schrijven gaat haar ook een stuk beter af.

Het is erg fijn om te zien dat het zo goed met haar gaat. Het belangrijkste is dat zij uitstraalt en uitspreekt nu zo goed in haar vel te zitten. Haar zelfvertrouwen is gegroeid.
De prismabril betekent voor haar echt een forse verbetering in eigenlijk alles!
De meester geeft ook aan dat ze minder aandacht nodig heeft en vraagt in de klas, dat ze lekker zelf aan het werk gaat en dit nu soepel verloopt.

« terug  |   deel artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
De Man Oogadvies